070 - 352 11 92 Afspraak Inschrijven

Corona-protocol TC Altman

In verband met het tegengaan van wijde verspreiding van het COVID-19 virus (Corona) zijn wij genoodzaakt de praktijk in ieder geval te sluiten voor 3 weken en om per direct alleen nog acute zorg te verlenen. Dit besluit is gemaakt op advies van de beroepsorganisaties (KNMT en ANT) en de regering. 

Bekijk hier de dagelijkse corona-updates van het KNMT, de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland.

Niet acute zorg

Afspraken voor niet acute behandelingen worden tot nader order uitgesteld. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een nieuwe afspraak te maken. Deze maatregel is tenminste van kracht tot maandag 6 april 2020. In deze periode proberen we zo goed mogelijk telefonisch en per email bereikbaar te zijn voor u.

Acute zorg

Bij acute zorg verzoeken wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen en niet zomaar naar de praktijk te gaan. Onder acute zorg wordt verstaan

  • Trauma (ongevallen)
  • Nabloeding na een behandeling
  • Acute infecties

(lang)Lopende behandeling

Indien u een (lang)lopende behandeling heeft en hierover vragen heeft, neem dan contact op met de praktijk. Ook voor overige vragen over uw behandeling kunt u zich telefonisch wenden tot de praktijk.

Heeft u symptomen van het coronavirus?

Mocht u symptomen van het coronavirus hebben én een acute tandheelkundige klacht: Neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet zelfstandig naar de praktijk i.v.m. het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.

Wij zullen u over de verdere ontwikkelingen blijven informeren. We rekenen op uw begrip.

Direct contact

Tandheelkundig Centrum Altman is de gerenommeerde tandartspraktijk in het Statenkwartier in Den Haag. Bij vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

070 - 352 11 92 Maak een afspraak Online inschrijven

Vraag het de tandartsen in Den Haag

Aanhef *

TC Altman vanaf 22 april 2020 weer open voor reguliere tandheelkundige zorg

Wij zullen weer beperkt open zijn voor reguliere patiëntenzorg. De afspraak die we met u hebben staan gaat vanuit onze kant door.

Meer informatie

Aantoonbaar de beste tandartspraktijk in Den Haag

070 - 352 11 92 contact