070 - 352 11 92 Afspraak Inschrijven

Verwijzen naar
Tandheelkundig Centrum Altman

De beste zorg voor uw patiënten

De mogelijkheden voor tandheelkundige zorg zijn in de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Daardoor is het in de algemene praktijk niet altijd mogelijk om tandzorg in de volle omvang te kunnen aanbieden. Gelukkig kunnen patiënten voor specifieke behandelingen worden verwezen naar collegae die zich hebben gespecialiseerd in deelgebieden van het vak. Onze implantologen zijn erkend door de NVOI. Door frequente nascholing worden de nieuwste ontwikkelingen in de behandelingen toegepast.

Wat kunt u van Tandheelkundig Centrum Altman verwachten?

  • Al meer dan 35 jaar ervaring en een betrouwbare samenwerkingspartner
  • Gespecialiseerd in parodontologie, implantologie, gnathologie, endodontologie, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde
  • Een (digitaal) verslag na het eerste consult en, indien van toepassing, kopieën van de parodontiumstatus en röntgenfoto’s
  • Wij houden u regelmatig op de hoogte door middel van rapportages of telefonisch contact

Wilt u een patiënt verwijzen naar Tandheelkundig Centrum Altman?

Vraag via het formulier de benodigde verwijsbrief aan. U ontvangt deze direct via e-mail. U kunt ook een handig voorgedrukt verwijsblok ontvangen, dat wij u per post toesturen.

Download verwijsformulier

Direct contact

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden deze graag vakkundig. U kunt op werkdagen altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

070 - 352 11 92 Maak een afspraak Online inschrijven

Vraag hier uw verwijsbrief of verwijsblok aan

Aanhef *
Keuze *

Aantoonbaar de beste tandartspraktijk in Den Haag

070 - 352 11 92 contact