Verwijzen

Waarom verwijzen?

De mogelijkheden voor tandheelkundige zorg zijn in de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Daardoor is het in de algemene praktijk niet altijd mogelijk om die zorg in de volle omvang te kunnen aanbieden. Gelukkig kunnen patiёnten voor specifieke behandelingen worden verwezen naar collegae die zich hebben gespecialiseerd in deelgebieden van het vak.

Waarom verwijzen naar Tandheelkundig Centrum Altman?

Uiteraard wilt u dat uw patiёnten na een verwijzing de beste zorg ontvangen en ook dat de samenwerking met u naar alle tevredenheid verloopt. Tandheelkundig Centrum Altman bewijst al meer dan 35 jaar dat zij uw betrouwbare partner is en de door uw verwezen patiёnten ‘state of the art’ behandelt. Daardoor zullen u en uw patiёnten nooit voor verrassingen komen te staan.

Waarvoor verwijzen naar Tandheelkundig Centrum Altman?

U kunt patiёnten verwijzen naar Tandheelkundig Centrum Altman voor parodontologie, implantologie, prothetiek en gnathologie. Zonodig kunnen die geïntegreerd worden uitgevoerd waardoor de zorg maximaal wordt gewaarborgd. Ons behandelteam werkt bovendien samen met orthodontisten en de endodontologen.

De kwaliteit van Tandheelkundig Centrum Altman

De kwaliteit van de zorg in Tandheelkundig Centrum Altman wordt gegarandeerd doordat onze implantologen en prothetisten erkend zijn door de NVOI. Daarnaast zorgt frequente nascholing er voor dat steeds de nieuwste ontwikkelingen in de behandelingen worden toegepast. Maar belangrijker is misschien nog wel dat Tandheelkundig Centrum Altman beschikt over een langdurige ervaring die verrassingen uitsluit en maximale zorg waarborgt.

De communicatie met Tandheelkundig Centrum Altman

U kunt patiёnten verwijzen naar Tandheelkundig Centrum Altman met een verwijsbrief. Om het u gemakkelijk te maken, kunnen wij u een handig voorgedrukt verwijsblok toesturen dat is toegespitst op de behandelingen die het Tandheelkundig Centrum Altman uitvoert. Ook kunt u hier een verwijsformulier downloaden.

Nadat wij uw patiёnt hebben gezien voor een eerste consult ontvangt u van ons een verslag en, indien van toepassing, kopieёn van de parodontiumstatus en rӧntgenfoto’s. Op uw verzoek kunt u de gegevens ook digitaal ontvangen. Tijdens de behandeling van uw patiёnt in het Tandheelkundig Centrum Altman houden wij u regelmatig op de hoogte door middel van rapportages of telefonisch contact.

Belangrijke telefoonnummers

Bel 070 - 352 15 66 voor collegiaal overleg en verwijzingen met spoed.

Download

Vraag het de tandartsen van TC Altman in Den Haag

Wilt u zich inschrijven? Vul dan hier het inschrijfformulier in...

Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Uw vraag*
* = verplicht veld