070 - 352 11 92 Afspraak Inschrijven

Tanden bleken bij de tandarts

Veilig tanden bleken

Het aanbod van bleekbehandelingen voor tanden is enorm, want mooie witte tanden zijn populair. Wie wil er nou niet een stralend wit gebit? Het risico is dat mensen thuis met een doe-het-zelf kit aan de slag gaan met alle gevolgen van dien. Tanden bleken is een tandheelkundige behandeling. Als dit niet op een professionele manier wordt gedaan, dan kunnen bijvoorbeeld zenuwen blijvend beschadigd raken. Bij Tandheelkundig Centrum Altman wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geavanceerde en bewezen bleekmethodes. Met jarenlange ervaring begeleiden we u van begin tot het eind bij het bleken van uw tanden.

Maak direct een afspraak 

Kosten van tanden bleken

De overheid heeft samen met de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de maximum tandartstarieven vastgesteld voor alle tandartspraktijken in Nederland. De kosten van de tandartsbehandelingen zijn in verschillende categorieën onderverdeeld. De kosten voor tanden bleken vallen onder de E codes. Hier vindt u de tarievenlijst van Tandheelkundig Centrum Altman in Den Haag.

Benieuwd hoe we uw tanden veilig kunnen bleken? Belt u ons gerust voor meer informatie of advies. U kunt ons telefonisch bereiken via 070 - 352 1192.

Maak direct een afspraak

Aantoonbaar de beste tandartspraktijk in Den Haag

070 - 352 11 92 contact