De gerenommeerde tandartspraktijk uit Den Haag

Tandheelkundig Centrum Altman

Door jarenlange training en ervaring staat Tandheelkundig Centrum Altman bekend als een gerenommeerde tandartsenpraktijk in Den Haag. Bij Tandheelkundig Centrum Altman kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, implantologie en totale (esthetische) gebitsrehabilitaties.

Binnen het tandheelkundige centrum werken diverse tandartsen en mondzorg specialisten op deelgebieden binnen de tandheelkunde, zodat u bij ons vrijwel alles ‘onder één dak’ vindt qua gebitsverzorging. Ons team, dat zelf nauw betrokken is bij planning en uitvoering, heeft daarbij als uitgangspunt dat we een optimale combinatie willen bereiken van gebitsherstel en een goed esthetisch resultaat. Ons sleutelbegrip is hoge kwaliteit, waarbij de aandacht en de zorg voor de patiënt centraal staan.

Toonaangevende tandartsen in Den Haag

Tandheelkundig Centrum Altman is een toonaangevende tandartspraktijk in Den Haag waar onze patiënten zich graag laten behandelen. Wij maken voor iedere patiënt een uniek, individueel en duidelijk behandelplan. Met toepassing van de meest moderne en duurzame tandheelkunde streven we naar hoogwaardige kwaliteit en een fraai esthetisch eindresultaat.

Persoonlijke aandacht en een goed georganiseerde werkomgeving zorgen ervoor dat iedere patiënt zich welkom en thuis voelt binnen onze praktijk. Alle medewerkers zijn continue bezig met bij- en nascholing waardoor de kwaliteit van onze zorg zich blijft ontwikkelen en verbeteren.

Omdat u wilt kiezen voor het beste

Omdat de moderne tandheelkunde veel verschillende specialismen en differentiaties omvat, werken wij in een team waarbinnen we de gehele tandheelkunde op een hoog niveau kunnen aanbieden. In deze snel veranderende wereld gaan wij altijd voor het beste. Wij passen onze behandelingen aan naar de nieuwst bewezen inzichten. Ook blijven we investeren in kennis en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet.

Een goed verloop van de behandeling is, naast het technische aspect, afhankelijk van een uitstekend contact tussen patiënt en tandarts. We staan daarom dicht bij onze patiënten en we investeren veel in persoonlijke aandacht, open communicatie en uitstekende service.

Onze tandartspraktijk staat open voor nieuwe patiënten

Door de uitbreiding van onze tandartspraktijk bestaat er nu de mogelijkheid voor nieuwe patiënten om zich in te schrijven. Zo kunnen we nóg meer mensen van dienst zijn en laten profiteren van de kennis en deskundigheid van Tandheelkundig Centrum Altman! Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden ons altijd bellen.

Inschrijven kan via telefoonnummer 070 - 3521192

Het inschrijven van nieuwe patiënten kan dagelijks tussen 08.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 070 - 3521192 of wanneer het u uitkomt via het online inschrijfformulier.

Second opinion of op doorverwijzing van uw tandarts?

Het kan voorkomen dat uw tandarts u naar onze tandartspraktijk verwijst voor een advies, second opinion of de overname van een gedeelte of de gehele behandeling. Wij helpen u graag verder. Bekijk hier meer informatie over verwijzen...

De tandartspraktijk van Den Haag in beeld

Vraag het de tandartsen van TC Altman in Den Haag

Wilt u zich inschrijven? Vul dan hier het inschrijfformulier in...

Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Uw vraag*
* = verplicht veld