070 - 352 11 92 Afspraak Inschrijven

Duidelijk behandelplan bij plaatsen kroon

Ervaring tandartspraktijk Altman

“Enige tijd geleden ben ik bij Tandheelkundig Centrum Altman geweest voor het plaatsen van een kroon. Tandarts Altman heeft de behandeling uitstekend uitgevoerd en ik loop nu zeer tevreden met mijn kroon rond alsof het mijn eigen tand is. Ben over het algemeen bijzonder goed te spreken, zowel over het voortraject als over de behandeling zelf. Deze tandarts werkt zeer rustig en beheerst en vertelt op een ook voor een leek te begrijpen toon de uit te voeren handelingen, hetgeen een rustige en vertrouwenwekkend gevoel geeft. Tenslotte ben je al zenuwachtig genoeg als je bij de tandarts op de stoel gaat zitten voor een behandeling.

“Deze tandarts streeft echt naar het beste resultaat.”

Tevens was hij van begin af aan zeer duidelijk over de kosten en bleef binnen het van te voren vastgestelde budget, dit is gewoon zeer prettig. Van te voren was er een duidelijk behandelplan opgesteld met tijdvakken en dit is gewoon perfect gegaan allemaal. Ik kan deze tandarts EN de hele praktijk aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en goed adres.”

- Marco de Boer, Den Haag

Direct contact

Tandheelkundig Centrum Altman is de gerenommeerde tandartspraktijk in het Statenkwartier in Den Haag. Bij vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

070 - 352 11 92 Maak een afspraak Online inschrijven

Vraag het de tandartsen in Den Haag

Aanhef *

Aantoonbaar de beste tandartspraktijk in Den Haag

070 - 352 11 92 contact