070 - 352 11 92 Afspraak Inschrijven

Gebitsrenovatie Den Haag

Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde omvat het opbouwen van verloren gegane tandweefsels. Het doel: Uw gebit kan weer als vanouds functioneren én gaat er weer mooi uitzien. Bij Tandheelkundig Centrum Altman zijn wij supergespecialiseerd in gebitsrenovaties. Wij werken met de meest moderne technieken en apparatuur. Volgens een nauwgezet behandelplan bouwen we in goed overleg met u uw gebit weer helemaal op. U kunt bij onze tandartspraktijk terecht voor alle (cosmetische) gebitsrenovaties. Voor het corrigeren van scheve, beschadigde en korte tanden en kiezen. Maar ook voor het plaatsen van implantaten, kronen en bruggen in dezelfde kleur als uw gebit of het bleken van uw tanden.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Belt u ons gerust voor meer informatie of advies. U kunt ons telefonisch bereiken via 070 - 352 1192.

Maak direct een afspraak

Direct contact

Tandheelkundig Centrum Altman is de gerenommeerde tandartspraktijk in het Statenkwartier in Den Haag. Bij vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

070 - 352 11 92 Maak een afspraak Online inschrijven

Vraag het de tandartsen in Den Haag

Aanhef *

Aantoonbaar de beste tandartspraktijk in Den Haag

070 - 352 11 92 contact