070 - 352 11 92 Afspraak Inschrijven

Promotie David Anssari Moin

3D-technieken zijn de toekomst voor de implantologie

Woensdag 17 januari 2018 promoveerde tandarts-implantoloog David Anssari Moin aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (VU) op zijn proefschrift ‘3D-technieken zijn de toekomst voor de implantologie’. 

Geavanceerde 3D-technieken spelen een belangrijke rol

In de komende jaren zullen geavanceerde 3D-technieken een steeds belangrijkere rol gaan spelen bij het ontwikkelen van kronen en implantaten. Tegenwoordig kan er met 3D-röntgenapparaten en 3D-optische camera’s al een virtuele representatie worden gemaakt van het gebit. Dat maakt het mogelijk om binnen een virtuele omgeving voor iedere patiënt een volledig op maat gemaakte kroon of implantaat te ontwerpen. Een van de voordelen is dat dit een nog betere en stabielere aansluiting zal geven op het bestaande gebit.

Proefschrift New dimensions in tooth implant and transplantation

Dr. D. Anssari Moin deed onderzoek naar deze nieuwe technieken en verdedigde de stelling dat deze technologie de huidig toegepaste implantaat- en kroontechnieken zal kunnen vervangen. Onze praktijk feliciteert David Anssari Moin met het behalen van zijn doctorstitel. Bekijk hier het volledige proefschrift ‘New dimensions in tooth implant and transplantation’.

Vragen of afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met onze kliniek, dan kunt u het contactformulier invullen of direct bellen naar 070 352 1192.

Direct contact

Tandheelkundig Centrum Altman is de gerenommeerde tandartspraktijk in het Statenkwartier in Den Haag. Bij vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

070 - 352 11 92 Maak een afspraak Online inschrijven

Vraag het de tandartsen in Den Haag

Aanhef *

Aantoonbaar de beste tandartspraktijk in Den Haag

070 - 352 11 92 contact