070 - 352 11 92 Afspraak Inschrijven

Preventieve tandheelkunde

Halfjaarlijkse tandartscontrole

Het belang van een gezond gebit mag niet worden onderschat! Het draagt bij aan uw algehele gezondheid en welzijn. Het voorkomen van gebitsproblemen is dan ook beter dan ze te moeten behandelen. Wanneer problemen in een vroeg stadium worden ontdekt, dan blijven grote ingrepen u meestal bespaard. Binnen onze tandartspraktijk hechten wij daarom veel belang aan preventie.

De tandartscontrole

Tijdens de halfjaarlijkse tandartscontrole controleert de tandarts uw gebit grondig op cariës (gaatjes in tanden en kiezen) en eventuele tandvleesproblemen. Ook reinigt de tandarts het gebit. Het kan zijn dat de tandarts röntgenfoto’s maakt om uw gebit nog beter te kunnen bestuderen. Kinderen krijgen vaak een fluorbehandeling om het glazuur van tanden en kiezen sterker te maken.

Maak direct een afspraak Direct inschrijven

Kosten van de halfjaarlijkse controle

De overheid heeft samen met de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de maximum tandartstarieven vastgesteld voor alle tandartspraktijken in Nederland. De kosten van de tandartsbehandelingen zijn in verschillende categorieën onderverdeeld. Hier vindt u de tarievenlijst van Tandheelkundig Centrum Altman in Den Haag.

Maak direct een afspraak Direct inschrijven

Direct contact

Tandheelkundig Centrum Altman is de gerenommeerde tandartspraktijk in het Statenkwartier in Den Haag. Bij vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

070 - 352 11 92 Maak een afspraak Online inschrijven

Vraag het de tandartsen in Den Haag

Aanhef *

Aantoonbaar de beste tandartspraktijk in Den Haag

070 - 352 11 92 contact