070 - 352 11 92 Afspraak Inschrijven

Parodontoloog Den Haag

Tandvleesproblemen aanpakken

Het parodontium is het steunweefsel rondom de tanden bestaande uit bot, tandvlees en het zogenaamde parodontale ligament. Wanneer het parodontium is aangetast of geïrriteerd door bijvoorbeeld tandplak en tandsteen is behandeling noodzakelijk. Dit gaat verdere tandvleesontsteking of tandvleesproblemen tegen. Onze paradontologen en mondhygiënisten zijn speciaal opgeleid om het tandvlees en het oppervlak daaronder weer gezond te krijgen. Wanneer de normale behandeling niet voldoende is, kan een chirurgische behandeling nodig zijn. Hierbij worden de flappen van het tandvlees opengemaakt, zodat het worteloppervlak kan worden gereinigd. Ook voor deze behandeling kunt u bij de gerenommeerde parodontologen van onze tandartspraktijk terecht.

Meer weten over parodontologie? Belt u ons gerust voor meer informatie of advies. U kunt ons telefonisch bereiken via 070 - 352 1192.

Maak direct een afspraak

Direct contact

Tandheelkundig Centrum Altman is de gerenommeerde tandartspraktijk in het Statenkwartier in Den Haag. Bij vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

070 - 352 11 92 Maak een afspraak Online inschrijven

Vraag het de tandartsen in Den Haag

Aanhef *

Aantoonbaar de beste tandartspraktijk in Den Haag

070 - 352 11 92 contact