070 - 352 11 92 Afspraak Inschrijven

Welkom bij Tandheelkundig Centrum Altman

Een begrip in Den Haag en omstreken

Tandheelkundig Centrum Altman is een moderne tandartspraktijk gevestigd in een prachtig pand in het Statenkwartier. Een begrip in Den Haag en omstreken. Bij ons kunt u rekenen op de beste (preventieve) tandheelkunde en een ongeëvenaarde expertise in implantologie, reconstructieve tandheelkunde (gebitsrenovatie) en esthetische tandheelkunde. Wij werken uitsluitend volgens de laatste technieken en behandelmethodes.

Het complete aanbod tandzorg

Niet iedere tandartspraktijk kan tandzorg in de volle omvang aanbieden. Dat geldt gelukkig niet voor Tandheelkundig Centrum Altman. Wij hebben voor iedere behandeling een team specialisten, allemaal onder één dak: Tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten en tandtechnici. U kunt als patiënt bij ons altijd terecht bij één vertrouwd adres!

Met een gerust gevoel naar de tandarts

Wij werken graag aan een goede relatie met onze patiënten. Daarom investeren wij veel in persoonlijke aandacht, open communicatie en uitstekende service. Wij zijn pas tevreden als een behandeling technisch goed is uitgevoerd én aan uw wensen heeft voldaan. Blije patiënten, daar doen we het voor!

Maak kennis met ons team 

Direct contact

Tandheelkundig Centrum Altman is de gerenommeerde tandartspraktijk in het Statenkwartier in Den Haag. Bij vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

070 - 352 11 92 Maak een afspraak Online inschrijven

Vraag het de tandartsen in Den Haag

Aanhef *

Aantoonbaar de beste tandartspraktijk in Den Haag

070 - 352 11 92 contact