070 - 352 11 92 Afspraak Inschrijven

Kroon plaatsen

Wat is een kroon?

Een kroon is een op maat gemaakt kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Hij is bedoeld als behoud van tanden en kiezen. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug. Tanden en kiezen die zwak zijn geworden, kunnen met een kroon nog jaren mee. Tanden en kiezen die verkleurd en/of slecht gevormd zijn, gaan er weer prachtig uitzien. U bent voor het plaatsen van een kroon bij onze gerenommeerde tandartspraktijk in Den Haag altijd aan het juiste adres: De tandartsen van Tandheelkundig Centrum Altman zijn gespecialiseerd in zowel reconstructieve tandheelkunde als esthetische tandheelkunde.

Maak direct een afspraak

Het plaatsen van de kroon

  • Afslijpen van de tand of kies
  • Gebitsafdruk om de vorm van de kroon te bepalen
  • Beetregistratie om de hoogte van de kroon te bepalen
  • Kleurkeuze van de kroon die naadloos aansluit bij uw gebit
  • Het plaatsen

Kosten van een kroon

De overheid heeft samen met de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de maximum tandartstarieven vastgesteld voor alle tandartspraktijken in Nederland. De kosten van de tandartsbehandelingen zijn in verschillende categorieën onderverdeeld. De kosten voor kronen vallen onder de R codes. Hier vindt u de tarievenlijst van Tandheelkundig Centrum Altman in Den Haag.

Benieuwd of een kroon voor u de oplossing is? Belt u ons gerust voor meer informatie of advies. U kunt ons telefonisch bereiken via 070 - 352 1192.

Maak direct een afspraak

Meer over kronen

Aantoonbaar de beste tandartspraktijk in Den Haag

070 - 352 11 92 contact