070 - 352 11 92 Afspraak Inschrijven

Bruggen

Wat is een brug?

Een brug wordt gemaakt ter vervanging van één of meer ontbrekende tanden en/of kiezen. Hij bestaat uit twee of meer kronen en een brugtussendeel, ook wel ‘dummy’ genoemd, die over twee of meer pijlers worden geplaatst. De pijlers zijn afgeslepen tanden of kiezen aan weerszijden van de open gebitsruimte. Een brug kan worden geplaatst om beter te kunnen kauwen of het uiterlijk te verbeteren. Ook kan met een brug worden voorkomen dat tanden en kiezen scheef gaan staan en/of gaan uitgroeien. U bent voor het plaatsen van een brug bij onze gerenommeerde tandartspraktijk in Den Haag altijd aan het juiste adres: De tandartsen van Tandheelkundig Centrum Altman zijn gespecialiseerd in zowel reconstructieve tandheelkunde als esthetische tandheelkunde.

Maak direct een afspraak 

Het plaatsen van een brug

  • Afslijpen van de tand of kies
  • Gebitsafdruk om de vorm van de brug te bepalen
  • Beetregistratie om de hoogte van de brug te bepalen
  • Kleurkeuze van de brug die naadloos aansluit bij uw gebit
  • Het plaatsen

Kosten van een brug 

De overheid heeft samen met de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de maximum tandartstarieven vastgesteld voor alle tandartspraktijken in Nederland. De kosten van de tandartsbehandelingen zijn in verschillende categorieën onderverdeeld. De kosten voor bruggen vallen onder de R codes. Hier vindt u de tarievenlijst van Tandheelkundig Centrum Altman in Den Haag.

Benieuwd of een brug voor u de oplossing is? Belt u ons gerust voor meer informatie of advies. U kunt ons telefonisch bereiken via 070 - 352 1192.

Maak direct een afspraak

Aantoonbaar de beste tandartspraktijk in Den Haag

070 - 352 11 92 contact